Eile olid virmalised ja täiega, täiega oli ka pilvisus 🙂 nii et näha polnud mitte kui midagi, täna aga kutsus kohe väga – kutsus mereäärde (kuigi oli teada, et lootust midagi näha oli väga väike)!
Öös oli ka loomi – kaks rebast jooksid teeääres autoga võidu … 🙂

Kohale jõudes polnud muud kui kena rahulik rohelin madal kaar (Helsinki linnatuled – need on alati … ) – asi seegi, lisaks paitas õhku suhteliselt tugev tuul,

2015nov04virmalised-0864v

ega siis muud, kui asusin hoopis linnuteed jäädvustama mis säras pea kohal – foto sai kokku pandud kümnest eraldi kaadrist ning ennem viimast säritus mõtlesin korra, et suunaks vahepeal fotoka virmaliste suunas, aga mõtteks see ka jäi … 🙂
viimast säritust tehes vaatasin mere poole ning siis toimus midagi, mida minu silmad polnud varem näinud – üle pea vuhas selline valgusvoog, et  …. lausa “hirm” tuli peale – hetkega lõi kogu merepind valgeks ning üle tavelaotuse uhas miski särav “moodustis” (samas aastavahetuseni veel aega on nii, et ilutulestik see olla ei saanud)  – uhh, mõtlesin, et küll oli hea, et pilti ei teinud samal ajal 🙂 see oli nii äge vaatamine, et juba sellepärast tasus ennast kohale sättida …. eks ole see ilmaelu imeline kui osata seda vaadata, näha ja kogeda – sõnadesse on seda raske panna. ja siis oli rõõm suur kui Kalmer selle moodustise kinni püüdis ja nii mõnigi nägi seda sähvatust üle Eesti 🙂 Kalmeri pilti saate näha siit

2015nov04linnutee_suurupi_rand_v

Kivid ja meri, virmalised ja lennukid – küll on ilus see Eestimaa rannik! ei tea kas kunagi saab sellest “isu” täis …

2015nov04virmalised-0863v

Ootan, juba uut vaatamist 🙂